POKEMOR BAR

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 422 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pokemor Bar. Meer weten? Ontdek meer

25 jan 2023 om 15:15 De sushi was vers toen ik het ontving, dat was top! En omdat mijn deurbel niet werkte werd ik netjes gebeld om aan te geven dat het eten er was.
18 jan 2023 om 21:20 Helaas eten was lekker maar de 2 bestellingen waren compleet door elkaar gegaan van de pokebowls . We hadden beide een gedeelte van de bestelling van de ander erin zitten . Maar eerlijk is eerlijk , het was lekker !
17 dec 2022 om 20:00 Heerlijke pokebowl! Porties zijn voldoende. Tot een volgende keer. Aanrader
10 dec 2022 om 20:02 Lekker gegeten! Netjes verpakt en super vriendelijke bezorger! Bedankt… ga zo door.
6 dec 2022 om 20:56 Eten klopte niet. Sausjes te weinig en dingen mistte in de pokebowl. Dit was niet de eerste keer. Bezorging had de bowls schuin gezet en echt alles lag door elkaar. Lijkt wel of de bakken kleiner worden
27 nov 2022 om 19:05 Lekker eten. Ik zou adviseren om lekker alles te nemen, super lekkere sushi en die burrito zijn ook heerlijk. maar ik zou niet snel nog een pokebowl nemen. Dit had ik vanavond besteld, maar viel nogal tegen. Ik vond het erg weinig.
25 nov 2022 om 20:01 Zaten 2 stukjes ijzer draad in mijn bak met eten. Verder was het eten wel goed!
18 nov 2022 om 21:45 Bezorger ruim een kwartier te vroeg. Edamameboontjes waren rauw!
17 nov 2022 om 0:38 Top
26 okt 2022 om 20:24 prima eten alleen was de rijst in de sushi niet goed afgekoeld
19 okt 2022 om 8:35 Smaakvolle Pokebowl, keurig op tijd geleverd!