POKEMOR BAR

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 534 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pokemor Bar. Meer weten? Ontdek meer

16 jun 2024 om 0:08 De poke bowl was super lekker
13 jun 2024 om 22:13 Te laat met bezorgen. 2 bubbletea besteld waarvan ik er 1 heb moeten weggooien. Was tijdens de rit blijkbaar opengesprongen. Aan de deur wist de bezorger ook niet hoe snel hij weg moest zijn. De bubbletea was zelfs bij het eten terecht gekomen.
12 jun 2024 om 22:26 Andere sushi dan ik besteld had maar was wel lekkarr
2 jun 2024 om 21:16 Verkeerde bestelling bezorgd...geen saus bij/in de pokebowl
1 jun 2024 om 21:31 Lekkere verse sushi
31 mei 2024 om 20:04 Het is wel echt matig. Heb ik twee avocado als groente gedaan krijg ik twee plakjes avocados!? SCHANDALIG!! Is eerder een smalle pokebowl dan een medium. En saus ook echt niet lekker de pokemor saus. Niet voor herhaling vatbaar!
29 mei 2024 om 20:45 3 van de 4 poke bowls waren niet zoals besteld. 2 zonder dressing terwijl daarvoor dubbele dressing was aangegeven, één met de verkeerde groenten, en een met verkeerde topping. Het was blijkbaar druk, vandaar ook late (ca 70 min) bezorging.
28 mei 2024 om 21:46 Eten is altijd goed. Bezorging duurde enorm lang, nadat er stond dat t snel bezorgd werd
24 mei 2024 om 19:59 Heerlijke pokebowls!
20 mei 2024 om 22:03 Ik kreeg een bezorgtijd door waarbij het 45 minuten zou duren. Na 20 minuten stond de bezorger al voor de deur! De Pokébowl was erg lekker, zeker voor herhaling vatbaar!
19 mei 2024 om 21:24 Sushi besteld en kwam netjes aan op aangegeven tijd. Sushi was vers en smaakte goed, zeker voor herhaling vatbaar!
15 mei 2024 om 15:18 20 minuten later dan de afgesproken tijd